Online Diary MY FAKE IS ORI: RASA GILA JE

Thursday, May 9, 2013

RASA GILA JE

 

final exam akan bermula minggu depan. tak lama je lagi. tak tahu nak perlu rasa bagaimana lagi. sebab setiap sem perkara yang sama dijalani. rasa lemau tu dah mula meresap dalam diri. 
satu perkara yang tak berapa bagus ni. study pun tak mula lagi. tak tahu kenapa. ada semacam satu perasaan yang malas rasanya nak ambil tahu tapi perlu diberi perhatian. arghhh
serius aku sedang kemurungan tahap gedik! 
kan best kalau betul2 terjadi di bawah ni. ngehngehngeh. 
kalau betulpun, penyemakan semula kertas peperiksaan dijalankan. mati!
#gurau kasar

 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 any idea?:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen