Online Diary MY FAKE IS ORI: PRU 13

Monday, May 6, 2013

PRU 13



Ehem ehem 

Sebagai rakyat Malaysia yang perihatin dengan keadaan semasa, aku pun nak sembang jugak pasal keputusan PRU kali ni.

Walaupun agak hampa dengan keputusan kali ini, (ceh~ …) aku reda dan pasrah. Aku serahkan masa depan Malaysia pada Allah. Dia lebih tahu aturan hidup ini.

Tak maulah cakap pasal hal2 teknikal. Hmphh

Apa2 pun, kepada pemerintah, aku harap lepas ni lebih adil dan telus dalam memerintah negara. Telus dan adil tu luas maknanya, merangkumi pelbagai aspek.

Last but not least, aku harap lepas ni politik Malaysia akan lebih matang. Matang means…yeah u know what… 

nota kaki > lain kalilah. Allahuakbar

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 any idea?:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen