Online Diary MY FAKE IS ORI: I'M FREE

Monday, May 27, 2013

I'M FREE




Ohhoiii… sudah 3 hari cuti berlalu di rumah… masih tak dapat rentak yang mantap untuk menikmati cuti kali ini huhu.

Dikatakan dicadangkan dan diaturkan ada kerja yang perlu diselesai bersama-sama big boss – tampal notis cukai pintu ekeke.

Orang2 kaya ni pun satu hal, nama je kaya tapi tak reti nak setel cukai. ^,^

Nak balik kampung lama2 jugak~ duduk tenangkan kepala otak…konon…

Actually tak tahu nak buat apa, tak pe lah, just nak dapatkan rentak cuti jee…

Kalau ikutkan memang banyak planning cuti2 ni..

Mampu merancang… Tuhan yang menentukan…


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 any idea?:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen