Online Diary MY FAKE IS ORI: NAK MENGADA SEKEJAP *WARM UP*

Saturday, April 13, 2013

NAK MENGADA SEKEJAP *WARM UP*

 
 
sedang pening-pening lalat. simptom selsema menyerang. badan panas. rasa macam nak demam je. hukhuk. macam mengada pulaks bunyinya.
 
selalu memang susah nak dapat demam ni. alhamdulillah untuk sihat dan sakit, semuanya urusan Allah. kita kena berdoa banyak-banyak sahaja. 
 
nampak sangat tertekan ya di sini. bila lah nak habis kena pergi sekolah~ minggu depan kompem lagi tertekan sebab dah nak mula kena observe. observe dengan guru pembimbing pun tak mula lagi.
 
kalau ikutkan minggu depan nak kasi je semua habis. setiap hari observe sampai jumaat. haha. lepas tu minggu terakhir relax~ tak payah nak stick sangat dengan rph tu. hehe.
 
ok lah. nak sambung kerja. banyak sangat~~~ warghh *kes tangguh*
 
esaimen psv tak buat lagi. kesian encik hukhuk. semoga encik dilimpahi berkat dan rahmat dari Allah, insyaAllah. hehe :) 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 any idea?:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen