Online Diary MY FAKE IS ORI: Kau Ingat Apa?

Friday, December 13, 2013

Kau Ingat Apa?



Hye semua…

Hari ni tak banyak pun aktiviti buat. Dah bazir setengah hari duk takung ayaq liur basi kan.

Ambil masa sikit nak natural jadi macam orang…. Malangnya bulan bintang dah berkelip balik baru terasa jadi orang. Biasa sangat dah kalau cuti-cuti ni. Bukan badan je nak rehat, kepala otak pun ambil kesempatan.

Hew hew hew. Haru.

Sambil baca Rooftop Rant by Hlovate – chat dengan member.

Antara isi ‘perbincangan’ – bila nak siap buku@novel@cerita?

Mihmihmih. ^,^

Aku sendiri pun tak tahu jawapannya.

Aku… tak… tahu…

*habis*

Best lah ayat dalam Rooftop Rant ni.

“Tak semua benda boleh belajar, tak semua bakat boleh diajar”

Ayat ni aku dedikasikan pada ‘mereka’. Yang pernah buat 'kita' rasa dilema – dulu.

Yang yakin bakat tu boleh diajar, boleh diasah. Macam tipu kan? Tapi mereka kata tak.
Benda kalau dah minat, memang kita suka, tak terasah pun rajin tu datang sendiri.

Tapi kalau dah tak suka, asahlah macam mana pun, kalau dah memang tak ada bakat, rajin pulak ‘rajin’ tu nak datang sendiri? Memang tak lah.

Haa… ‘watak’ tertentu je yang faham falsampah luahan rasa ni.

Konon mengimbau ler tu…


*Macam biasa… asal ada benda yang boleh buat entri.

*Tajuk tu actually tak tahu nak letak apa... 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 any idea?:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen