Online Diary MY FAKE IS ORI: JUST.... SO SO

Saturday, July 6, 2013

JUST.... SO SO


lamanya rasa tak menulis di sini.
agak sibuk dengan urusan kerja keluarga - tak pernah balik rumah setiap minggu berturut2 macam baru2 ni (dua kali je pun)

selalunya ayah lah tak kasi balik, membazir duit bus katanya. hehe. melainkan kalau ada hal penting (macam ni lah). tapi sekarang dah selesai.

tempat praktikum pun dah tahu. agak jauh berbanding sebelum ni. kalau masih lagi menunggang kuda untuk kali ni, memang patah lah. huhu. nasib dah ada kereta kuda hehe. terima kasih kawan. kita tumpang jeee.

pensyarah penyelia pun dah tahu. kalau sebelum ni dapat pensyarah yang tak pernah ajar, tapi lama2 tau lah yang beliau memang sempoi. untuk kali ni, dapat lagi pensyarah yang tak pernah ajar plus pensyarah baharu katanya.

harap2 beliau pun okey2. untuk subjek pj, dapat pensyarah wanita. hope everything is okay. mengajar pj di bulan puasa... hurmm apakah akan terjadi suasananya nanti? adakah perlu mengajar mengenai kesihatan sahaja tanpa main? hehehe.

harap2 lepas ni, aku dapat buang tabiat suka menangguh. parah wei kalo suka sangat menangguh kerja walaupun tak sengaja, almaklumlah ... tauuuu kita ni bukan robot, habis nak buat cam ne,,,follow the flow je laaa.

ku seru nama mu elaun silalah masuk cepat. kesian weiii ayah aku. habis kat sapa lagi nak cekau duit belanja, laki tak de lagi. eh eh? hehehe

besok jaga di garisan penamat untuk runner wanita veteran hehe. international run at ipoh tomorrow. have to lapor diri at 5 am kauuuu. 

so gtg. byebye.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen