Online Diary MY FAKE IS ORI: Contest I Choose To Wear Hijab

Thursday, November 8, 2012

Contest I Choose To Wear Hijab


entah apa mimpi dapat insomnia. pukul 4.02 pagi waktu malaysia. buka FB, blog dan.... cubalah nasib, tak salah mencuba :)



dan masih lagi bersabar menunggu gambar taruhan ini loading selama hampir 5 minit *nampak kesungguhannya di situ ya.

katanya gambar yang unik dan gambar yang cantik dipilih menjadi pemenang. tadaaa. unik tak? unik la tu...tanpa baju sewa yang mahal dan tempat awam yang jarang untuk disinggah- taman rahsia di kampus saya. uniknya lagi, sudah pastinya tiada sunti yang berani pertaruhkan gambar bersama tong sampah yang kacak itu. *yakah tiada? :p

harap para juri dapat lihat nilai sivik dan nilai murni di situ ya. hehe :p. itu uniknya. cantiknya? aah cantik itu subjektif, terpulang juga pada para juri untuk menilai. sajalah mahu luangkan masa bersama rakan blogger, kaaannn.

ok, sudah lupa macam mana mahu letak itu link pada banner di atas. hehe :p. pada sesiapa berminat mahu sertai ini, silalah tekan di sini 

*sekali sekala mahu bersuka ria, nak serius selalu boleh buka akhbar bahagian turun naik itu saham malaysia meh. ok mahu beradu ^^ 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

11 any idea?:

hazanis said...

cantik. good luck. :)

farsyah said...

terima kasih :D

Noura Qifays said...

gudluckk.... follow blog awak... follow blog kte jgk eaa :)

farsyah said...

terima kasih :D
okey,,, dah follow ;)

nita said...

hye!
gudluck in contest!
btw, done follow awk.. kalau sudi, singgah balik yer ? blog saya

farsyah said...

terima kasih :D

done follow :)

Aisyah Taib said...

Nice one babe. anyway good luck to you :)

jom singgah pi blog saya.

http://maisyahh25.blogspot.com/2012/11/tips-penjagaan-rambut.html

Khairul Bariah Salleh said...

salam..gud luck..
http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Dianaa said...

good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

jemput join giveaway dari FD ye ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !
Jom sertai !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Nadya Bubble said...

Promosi Al-Quran Pelangi : Pelbagai jenis, pelbagai warna. Ready stock ! Siapa cepat, dia dapat :)
http://nadyabubble.blogspot.com/2013/03/promosi-al-quran-pelangi-rainbow-al.html

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen