Online Diary MY FAKE IS ORI: RINDUKU SEMAKIN TEBAL

Monday, June 25, 2012

RINDUKU SEMAKIN TEBAL


baru lepas membaca sebuah entry dalam blog junior sekolah lama - sambbst. rase macam tak kenal saja junior itu, almaklumlah sudah lama meninggalkan sekolah itu. hurmm tiba-tiba rasa rindu ini semakin tebal mengingati rakan-rakan lama dan saat-saat kita harungi masa bersama di sana.

bila tengok blog junior tersebut, rasa macam - 'eh, bolehke bawa kamera kalau tiada apa-apa event di sekolah? kalau boleh bawak pun mesti tak boleh pegang sendiri,,,' ---itu apa yang ada dalam fikiran saya lah, sebab dulu saya macam tak berpeluang sangat untuk snap-snap setiap moment kita.

rasa jeles di situ. boleh dikira berapa keping sahaja gambar kita bersama yang ada pada tangan saya. mungkin dulu saya skema kot? haha. tidak mengapalah, asalkan selagi saya tidak nyanyok, selagi itulah kenangan itu tetap ada dalam ingatan saya,,,

sebahagian daripada kenangan saya



saya curi gambar tersebut dari FB. ahh, mahu juga upload gambar yang ada di tangan sendiri, tapi rasa malas pula mahu scan2 hehehe...

rindu itu tetap hadir dan tidak pernah akan berkurang...




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

7 any idea?:

Ni Na said...

eee saperr tuee hahah

farsyah said...

haha,,,
kawan2 kite la,,,
kite mane ade dalam tu,,da pindah sekolah huhu

mas_izzati said...

waa,,de gmba kite kat citu.. :)

mas_izzati said...

eeh,,kite pon de laa dlm gmba tu...rindu <3

farsyah said...

elleh,,,mestila ada,,,
tapi kita dah pindah time tu,,,
sobsob
hahaha >,< v

Fyza Fauzi said...

Paah! ak da follow. btw, pelik nye muka aku! haha

farsyah said...

haha
sume memang pelik2 belaka

hehe,,,tima kasih la

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen