Online Diary MY FAKE IS ORI: Tips Bahagia

Friday, April 10, 2015

Tips Bahagia



hukaloh...
sedangkan mulut orang kita tak boleh nak tutup
inikan pulak  hati orang (bersangka-sangka) kita nak shut down

senang je nak setel

kau buat je kerja kau kasi setel - jangan kacau kerja orang lain

kalau tak tau, jangan kerek bertanya menuntut ilmu

kalau dah tau, pura-pura je baru tau kalau ada orang tengah nak curahkan sesuatu pengetahuan itu... boleh tambah info kalau dia tertinggal yg mana2

kalau orang tanya - jawab

kalau orang tak tanya - diam

kalau orang tak faham or tak tahu keadaan kita tapi tak tanya - buat bodoh sampai dia malu sendiri

muka tu pastikan biar nampak blur kacuk innocent

hati tu pastikan kering sepanjang masa

senyum plastik

gosok gigi jangan lupa

asal je hati tu mula nak rasa sangsi kat orang - terus je ucap pi mampos - ucap dalam hati lagi afdal.. kalau kes berat, boleh lah diucapkan dengan nada yang perlahan tanpa niat

kalau 'orang' berkenaan terdengar - rezeki terpijak namanya

selamat mencuba

aku dah try. terbukti bahagia 

pehh





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 any idea?:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen