Online Diary MY FAKE IS ORI: Inilah Namanya Cinta..*Puihh

Saturday, March 15, 2014

Inilah Namanya Cinta..*Puihh



kenapa kau suka dia?

urmmm... entah lah.. tak tahu nak cakap macam mana.

kenapa ek?

just..tiba2 rasa suka..



kenapa kau tak suka dia?

hurmm... aku pun tak tahu lah kenapa..

macam tak ada sebab... just tak suka je lah..


kadang-kadang tak perlu ada sebab untuk suka seseorang

dan

kadang-kadang tak payah nak tanya 

kenapa awak tolak saya?

atau

kenapa awak tak suka saya?

atau

apa beza dia dan saya?

---

melainkan suka atau tidak seseorang itu... bukan dari hati

yang di atas ni, cuma kes ikhlas je..

---

view dari hati dan otak aku yang sel-selnya tak berapa nak berhubung sekarang ni...


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

12 any idea?:

Anonymous said...

awk suka sy?
ntaj mlas pkir...
klu sy tggu awk?
jgn mengharap..
xpala..muda lg kn... knal2 dlu..
haha.. kalau orang lain ni dh mngaku kalah dh ni

farsyah said...

yezza...

haha...

melainkan dia memang bersungguh-sungguh suka - ikhlas lah tu. ke tak? hoho

Anonymous said...

klu si lelaki bersungguh-sungguh.. adakah dengan berkata "ntah,mlas pkir".. mksdnya si pmpn xbersggh2???

farsyah said...

ermm

ada 3 kemungkinan

1- menolak cara baik
2- betul2 memaksudkannya - tak pernah terlintas untuk memikir secara serius
3- betullah tu memang tak bersungguh

hehe :D

Anonymous said...

dalam penulisan.. or drama.. xpnh lg tgk no 2 berlaku.. :) cuba la satu

farsyah said...

eh ada...

mungkin awk belum jumpa lg...

guestwho? said...

Guess who?

Anonymous said...

menampakkan sy ni tak membaca karya la pulak. hahaha.. demmm

farsyah said...

guestwho? entah... anybody can be

anon - tak de lah. ni bukan tak membaca ke apa.. just kalau dah berusaha sungguh2 tu.. xjaln jugak.. mungkin dy lg selesa untuk 'friend' sahaja? who know :D

Anonymous said...

usaha sungguh-sungguh tu la susah nk define.. kdg2 menjelekkan..

farsyah said...

hurm so.. kalau dah smpai rasa menjelekkan, why not give up and cheer ur life? :p

Anonymous said...

maksud saya.. takut si pihak sana tu y jelek.. tkut tu ja yang berlaku.. :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen