Online Diary MY FAKE IS ORI: Ada Perkhidmatan Basuh Blog?

Sunday, November 17, 2013

Ada Perkhidmatan Basuh Blog?



Pernah tak rasa macam diri ni bangang?
Okey itu kasar
Pernah tak rasa diri tu macam entah apa2?
*okey ke

Selalu - itu melampau
Kadang-kadang - itu normal
Tak pernah - itu bajet bagus

Pernah tak rasa diri tu baik tak payah hidup?
Amboi! Itu nak makan penampar namanya
*okey2
Pernah tak rasa diri tu macam tak ada pegangan atau prinsip atau apa2 sahaja

Selalu - memang kena selalu ditarbiah ni
Kadang-kadang - itu okey, dalam proses mencari
Tak pernah - bagus!

*****

Alkisahnya...
Bila menung lama2 blog ni
Rasa sayang ada
Rasa menyampah pun ada

Nak blog cantik
Tapi tak reti nak cantikkan
Bila kawan dah cantikkan
Suka2 hati pulak burukkan

Nak buat macam mana
Dah memang pe'el dari dulu
Suka nak mencuba perisa lain
Sudahnya sampai sekarang tetap tak cool

Dan rasa tak puas hati dengan blog sendiri
Dan
Rasa bangang

*macam tak hargai usaha kawan kan....





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

13 any idea?:

Azhafizah Md Nor said...

kire ikut mood la ni kan :)

akupunyerhati~ said...

haha..ngamuk ke paah?dulu kan blog ko cantik cute kot paah..girlish2 gituu..hehe..comel je..

budoxe lee said...

dah follow sini

Iman Feeqry said...

http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/11/segmen-bloglist-holiday-1-by-iman.html#comment-form

farsyah said...

aah Azhafizah :)

ikut suka timing mood

huhu

farsyah said...

memang aku nak ngamuk

susah payah mas buatkan comel2

sesuka aku je pulak kan nak tukar2

hahaha

*sorry mas

farsyah said...

thanks budoxe lee :)

farsyah said...

thanks iman :)

*tapi dah terlambat pulak

huhu

Nurfara Hani said...

singgah blogwalking sini. Thanks sudi support blog saya. Peserta bloglist telah saya update. Jom blogwalking.
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/senarai-bloglist-blog-nurfarahani-part-1.html

farsyah said...

ok
thanks nurfara hani :)

wan nur said...

jemput join contest http://wannurrr.blogspot.com/2013/11/contest-im-diva.html :)

Nur Azwa Edora said...

HAHAHA , kadang2 biasalah kita manusia , suka tukar2 selera .. ngeeee ;D

farsyah said...

aah betul tu Nur Azwa Edora..
kuikui :p

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen