Online Diary MY FAKE IS ORI: March 2014

Saturday, March 15, 2014

Inilah Namanya Cinta..*Puihh



kenapa kau suka dia?

urmmm... entah lah.. tak tahu nak cakap macam mana.

kenapa ek?

just..tiba2 rasa suka..



kenapa kau tak suka dia?

hurmm... aku pun tak tahu lah kenapa..

macam tak ada sebab... just tak suka je lah..


kadang-kadang tak perlu ada sebab untuk suka seseorang

dan

kadang-kadang tak payah nak tanya 

kenapa awak tolak saya?

atau

kenapa awak tak suka saya?

atau

apa beza dia dan saya?

---

melainkan suka atau tidak seseorang itu... bukan dari hati

yang di atas ni, cuma kes ikhlas je..

---

view dari hati dan otak aku yang sel-selnya tak berapa nak berhubung sekarang ni...


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, March 2, 2014

Jadilah Pendengar Juga

orang lain juga punya cerita tersendiri
 
bukan kita sahaja

mana nak tahu cerita orang lebih menarik dari kita

kalau dah kita sahaja yang bercerita

kalau dah kita tak mahu pula nak bertanya

kadang-kadang

cubalah untuk jadi pendengar yang setia pula

sebab tak semua orang juga

suka mendengar setiap masa 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen